Please Wait...

Моето уверено Аз- кампания за тийнейджъри

окт. 12 2023

Новини, Семинари

СПОДЕЛИ:
Facebook

На 11 Октомври, 2023 имах удоволствието да гостувам на Гимназия СВЕТЛИНА. 2 пълноценни и наситени със смислен разговор часа с подкрепата на DOVE във връзка с тяхната кампания за тийнейджъри Моето уверено Аз.

Какво представлява тази кампания? В същността си дава информация на младежите и девойките за това как интернет и социалните медии им оказват натиск за начина, по който изглеждат. Отвъд това им дава възможност да намерят начин да се противопоставят на този натиск. Подкрепя ги да уважават и харесват телата си, доколкото е възможно, предвид спецификата на възрастта им.

Темата за образът на тялото, погледа на другите към него и как го усеща самия субект е една от основните за периода на юношеството. Дигиталното и интернет обострят чувствителността й още повече.

Повече за самата кампания можете да научите тук. А моето участие в нея е благодарение на Академия за родители, които са сред основните партньори. Изключително предизвикателство и удоволствие е да съм част от тази социално ангажирана кампания!

 

Отговор

Delivered by