Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/boris4ho/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/boris4ho/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/boris4ho/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Виното и българките - Сезон 2020/2021 - Доника Боримечкова

Please Wait...

Виното и българките – Сезон 2020/2021

сеп. 24 2020

Новини, Семинари

СПОДЕЛИ:
Facebook

Дойде края на септември и с това настъпи сезонът на виното!

И с това стратира и сезонът на новите винени събития!

В рамките на 2 часа си говорим за връзката на българките с виното, с фолклора, с традициите. Търсим женското и българското, автентичното в забързаното си ежедневие.

Ако искате да научите повече за родовите отношения и скритите им чисто психологически значения това събитие е точно за вас!
През магията на българския фолклор и впечатляващите български вина търсим и намираме отговори на въпросите за женствеността и връзката ни с другите жени в рода ни.

И тази година ще си говорим за характера на българките, за мистичните им образи в приказките, за тайните на знаците в шевиците ни.

Голямата тема, която ще обедини следващите 5 събития ще бъде свързана с връзката ни с поколенията преди нас и най- вече с жените в рода ни. Първото октомврийско събитие ще бъде посветено на любимите ни Баби. През Ноември ще обърнем внимание на Майките и дъщерите. Декември ще бъде месецът, посветен на Лелите, Кръстниците и Наречениците (що е то ще разберете като дойдете). А през януари ще завършим с ритуал за искане на благословия от нашите предшественички. Защо е важен този ритуал, как ни подкрепя като жени в съвремието ни и още доста въпроси ще намерят отговорите си в нашите срещи!

Следете събитията в Свободно пространство!

Мястото си можете да запазите и от тук!

Отговор

Delivered by