Please Wait...

Ателиета за деца „СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО“ – свободни места

окт. 19 2023

Новини, Семинари

СПОДЕЛИ:
Facebook

Имаме НОВИНА! 🙂

От началото на Ноември, 2023 се отварят нови места за деца в ателиета за деца „СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО“!

Какво са ателиета за деца „СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО“?

Ателиетата са време и място, в което децата играейки с други деца в малки групи, изобретяват начина си да се социализират и да контролират емоционалните си реакции. Срещите са организирани около 5 основни теми.  1/ Приказките и символичния свят на езика. 2/ Рисуването и въображемото на погледа и образа. 3/ Дигиталната реалност и връзката й с реалността и Реалното. 4/ Играенето на роли и режисирането на околния свят. 5/ Собствените, неподозирани от Другия възможности.

Как се случват ателиета за деца „СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО“?

Ателиетата се случват в 8 последователни 2- часови срещи, в малки групи от 3 до 6 деца, на възраст между 3 и 6 години. Децата са придружавани и подкрепяни от възрастен (детски психолог). Той им партнира в това да намерят автентичния си начин на общуване с другите и заявяване на себе си.

Кога се случват ателиетата?

Ателиетата се случват в неделен ден, в три групи. 1/ от 10.00 до 12.00; 2/ от 13.00 до 15.00 и 3/ от 16.00 до 18.00. В коя група е подходящо да се включи детето договаряме с родителите след предварителна среща.

Какво правим в тези срещи?

Рисуваме, играем, творим, разказваме приказки, подобряваме фина и груба моторика, обогатяваме речников запас, създаваме умения за саморегулация и контрол на емоции и желания, научаваме нови неща… и всичко, което детето има желание и нужда да осъществи и претвори в комфортна, сигурна и свободна среда.

Каква е цената?

При абонамент за всички 8 срещи цената на посещение е 50лв. 

При абонамент за 4 срещи цената на посещение е 60лв. 

За 1 среща цената е 70лв.

Как да запазите място за ДЕТЕТО СИ?

Обадете се или ми пишете ето тук – КОНТАКТИ! 🙂

Отговор

Delivered by